Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση εταιρείας

Κτήριο Κ1 Τμήμα Α, 1ος Όροφος, 

Παλαιά Λεοφώρος Ποσειδώνος,

1 ΚΑΙ Μωραιτίνη 3, Παλαιό Φάληρο,

175 61 Αθήνα, Ελλάδα

Λεωφόρος Ηρακλείου 466, 1ος Όροφος,

141 21 Ηράκλειο Αττικής Αθήνα, Ελλάδα

Στείλετε μας email

info@aegeanequity.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

Αν έχετε απορίες, ρωτήστε μας τώρα!

Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό

Λανθασμένη διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό

Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό

Το μήνυμά σας εστάλη με επιτυχία.
Πάρα πολλές προσπάθειες. Δοκιμάστε ξανά σε 2 λεπτά.
Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή του μηνύματός σας.

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 86.86% των λογαριασμών των επενδυτών λιανικής υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας.

Νομικά: Aegean Equity Single Member P.C. (εφεξής "Aegean Equity") είναι εγγεγραμμένος συνδεδεμένος αντιπρόσωπος της BCM Begin Capital Markets CY Ltd., μιας Κυπριακής Εταιρείας Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, που εποπτεύεται και ρυθμίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) με άδεια ΚΕΠΕΥ αρ. 274/15. Η Aegean Equity είναι εγγεγραμμένη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ), η οποία είναι η ρυθμιστική αρχή στην επικράτεια της Ελλάδας.
Παρακαλώ βρείτε εδώ Δήλωση Απορρήτου

Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συμβάσεις CFDs είναι πολύπλοκα προϊόντα και ενέχουν υψηλό κίνδυνο ραγδαίας απώλειας χρημάτων λόγω της μόχλευσης. 86.86% των λογαριασμών των επενδυτών λιανικής υφίστανται απώλειες κεφαλαίων όταν πραγματοποιούνται συναλλαγές μέσω CFDs με τον συγκεκριμένο πάροχο. Θα πρέπει να αξιολογήσετε αν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι συμβάσεις CFDs και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στον υψηλό κίνδυνο απώλειας των κεφαλαίων σας. Παρακαλώ βρείτε εδώ Δήλωση Απορρήτου.